Cégünk alaptevékenységként az alapítástól kezdve közúti forgalomirányító jelző és egyéb berendezések tervezésével, fejlesztésével, gyártásával, forgalomirányító fényjelzőkészülékekkel szabályozott csomópontok komplett építésével, üzemeltetésével, karbantartásával és javításával foglalkozik.

Több évtizedes fennállásunk óta a hazai jelzőlámpás szabályozás meghatározó Cégévé nőttük ki magunkat. Tevékenységünkkel, hozzáállásunkkal és szakértelműnkkel igyekszünk a Megrendelőink igényeit maradéktalanul kielégíteni, a műszaki terveknek, jogszabályoknak, műszaki szabályozásoknak teljes mértékben megfelelni.  

Ezen szolgáltatás keretén belül vállaljuk ideiglenes vagy végleges jelzőlámpás csomópontok, szabályozások kialakítását, módosítását, átépítését. Meglévő rendszerek üzemeltetését, karbantartását és javítását. 

2

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!