Cégünk 1990 márciusában alakult és kizárólagosan magyar magánszemélyek tulajdonában van. Telephelyünk Debrecenben, a Luther u. 7. sz. alatt található. Több évtizede foglalkozunk közúti forgalomirányító jelzőlámpás csomópontok kivitelezésével, azok üzemeltetésével és karbantartásával, a hazai jelzőlámpás forgalomirányítás területén meghatározó szerepet töltünk be, saját fejlesztésű és gyártmányú termékeink működésben és megbízhatóságban egyedülálló szakmai értéket képviselnek. A jelzőlámpás forgalomirányítás mellett akár generál kivitelezőként vállalunk bármilyen forgalomtechnikai projektet. Megrendelőink részére teljes körű szolgáltatást nyújtunk a tervezéstől a műszaki átadásig. Szakember gárdánkkal és gépparkunkkal a forgalomtechnikai tervezés és kivitelezés mellett közvilágítási hálózatok létesítését is vállaljuk.

Főbb megrendelőink közé tartozik, tartoznak a Magyar Közút Nzrt., a Megyei– és Városi Önkormányzatok, valamint az útépítő vállalkozások, de megbízóink között tudhatjuk a bevásárló központok generálkivitelezőit is. Belföldön elsősorban  Hajdú-Bihar, Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Heves Megyék területén végezzük szolgáltatásainkat, de esetenként más megyékben és akár külföldön is dolgozunk.

Tevékenységünk során földrajzi, időbeli, technikai határokat nem ismerünk, bárhol, bármikor, bármit megoldunk.

Alapvető célunk, hogy visszatérő megrendelőink bizalmát továbbra is megtartsuk, megbízható, pontos és minőségi munkával pedig újabb megrendeléseket szerezzünk. Tevékenységünkkel ügyfeleink elvárásainak maximálisan eleget tegyünk és hosszú távú, kölcsönös előnyökön és bizalmon alapuló kapcsolatot alakítsunk ki.


"A minőség mindig a kompromisszumok nélkül végzett kiváló munka eredménye."

Ismeretlen szerző

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!