A „Zöldfény” Lámpatelepítő– és Szerviz Kft. 1990. március 01-én alakult meg a Debreceni Közúti Igazgatóság 1974-ben létrehozott Lámpatelepítő Segédüzeméből magánszemélyek és a Közúti Igazgatóság részvételével. 1998 óta a Kft. kizárólag magánszemélyek tulajdonában van. Külföldi tulajdonrész a társaságban az alakulástól kezdve nem volt.

Telephelyünk Debrecenben a Luther u. 7. sz. alatt található belterületen, jól megközelíthető helyen. Épületeink és raktáraink megfelelő körülményt biztosítanak a minőségi munkavégzéshez mind a helyben, mind pedig a változó munkahelyen dolgozók számára.

Fő tevékenységünk a közúti forgalomirányító jelző és egyéb kiegészítő berendezések tervezése, fejlesztése, gyártása, forgalomirányító fényjelzőkészülékekkel szabályozott csomópontok komplett építése, üzemeltetése, karbantartása és javítása. Megrendelőink részére teljes körű szolgáltatást nyújtunk, a tervezéstől a műszaki átadásig.

Vállaljuk még rácsos szerkezetű portálok készítését, helyszíni felállítását, szerelését, sebességkijelzők és forgalomirányító mérőhelyek kiépítését és átadás utáni szervízelését, felügyeletét is.

Szakembergárdánk állandó. Öt munkatársunknak van felsőfokú végzettsége, a fizikai dolgozók műszerész, villanyszerelő, vagy lakatos szakképzettségűek, rendelkeznek nehéz-, vagy könnyűgépkezelő jogosítvánnyal, többeknek van speciális villamos és számítógépes végzettsége is. A folyamatos képzésére és továbbképzésére kiemelt figyelmet fordítunk, biztosítjuk a szakmai kiállításokon, konferenciákon és továbbképzéseken való részvételt.

Több évtizedes kivitelezési és üzemeltetési tapasztalatunkat felhasználva 2011- ben saját fejlesztésű eszközök tervezésébe és gyártásába kezdtünk. Saját termékeink a kor műszaki követelményeinek megfelelnek, fejlesztésük és gyártásuk során hasznosítottuk a technikai fejlődés során született újdonságokat és dolgozóink több évtizedes gyakorlati tapasztalatát.

Főbb megrendelőink közé tartoznak a Magyar Közút Nzrt., a Megyei- és Városi Önkormányzatok, valamint az útépítő vállalkozások, de megbízóink között tudhatjuk a bevásárló központok generálkivitelezőit is. Belföldön elsősorban  Hajdú-Bihar, Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Heves Megyék területén létesítünk jelzőlámpás forgalomirányítást, telepítünk forgalomszámláló állomásokat és végezzük szolgáltatásainkat, de esetenként más megyékben és akár külföldön is dolgozunk.

Tevékenységünk során földrajzi, időbeli, technikai határok nincsenek, bárhol, bármikor, bármit megoldunk.

Célunk, hogy társaságunk szakmai hírneve biztosítsa partnereink tartós bizalmának elnyerését, versenyképességünk megőrzését és javítását.

 

„A titok, hogyan leljünk örömet munkánkban, egyetlen szóban rejlik: kiválóság. Ha az ember tudja, hogyan csináljon valamit igazán jól, máris örömét leli benne.”

Pearl S. Buck