Minőségpolitikánk a menedzsment elfogadott és kinyilvánított szándéka és elhatározása, amely összhangban van a Társaság célkitűzéseivel, magába foglalja a szakmai és egyéb követelmények teljesítése, valamint a minőségirányítási rendszer folyamatos javítása és fejlesztése iránti elkötelezettséget.

Alapvető célunk, hogy visszatérő megrendelőink bizalmát továbbra is megtartsuk, megbízható, pontos és minőségi munkával pedig újabb megrendeléseket szerezzünk. Szándékunk, hogy  ügyfeleink elvárásainak maximálisan eleget tegyünk és hosszú távú, kölcsönös előnyökön és bizalmon alapuló kapcsolatot alakítsunk ki. Vezetőségünk és minden munkatársunk elkötelezte magát a minőség és a környezet védelme, a vonatkozó törvények, jogszabályok, előírások betartása és a környezetszennyezés megelőzése mellett.

A vezetés által meghatározott konkrét célok elérése érdekében a 2002-ben tanúsított ISO 9001 minőségbiztosítási  rendszer mellett 2008. szeptember 01-től bevezettük az MSZ EN ISO 14001:2005 szabvány előírásainak megfelelő Környezetirányítási Rendszert is és a továbbiakban a kettőt, mint integrált irányítási rendszert működtetjük folyamatosan gondoskodva annak továbbfejlesztéséről.

Célunk, hogy társaságunk szakmai hírneve biztosítsa partnereink tartós bizalmának elnyerését, versenyképességünk megőrzését és javítását.